Обмяна на опит с майстор готвачи в „Тренолино“
Снимка: Guliver / iStock
Температурите се вдигат всеки ден, а най-привлекателното изкушение е сладоледът.
Хлапетата могат да пробват кулинарни умения от 18:00 до 20:00 часа днес. Малкият Готвач събира бъдещите мастър шеф над 4-годишна възраст в кухнята на Trenolino с най-добрата рецепта за ментов сладолед.
И обещават да приготвят заедно с малчуганите ледено изкушение с хрупкави шоколадови парченца и истинска мента за аромат.
А за пълно щастие малките кулинари ще приготвят и пекат шоколадови бисквити, с които след това ще сглобят и сладоледени тортички, които накрая, естествено, ще бъдат изядени.
Цената за 2 часа занимание е 20 лв. на дете и 35 лв. за две (братче/сестра).
За записване и информация тел.: 0898 67 62 47, 0889 06 96 74 или на malkiat.gotvach@gmail.com
Снимка: Grliver / iStock
На площада
Ако вечерта няма къде да отидете, насочете се към Градската градина на площад "Княз Александър I", където българските занаятчии празнуват Деня на занаятите.
Майстори от страната ще представят различни занаяти: художествена керамика, обработка на дърво, шапкарство, изработване на накити с използване на естествени камъни, художествено плетиво, шекерджийство, изработване на народни носии и сувенири,ножарство, изработване на изделия от кожа.
Ще има и много музика.
Фестивалът продължава до 2 юли.
Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар
Коментари