Всичко за децата на Хю Хефнър

Покойният медиен магнат става четири път баща в периода от 1952 до 1991 г.

02 Март 2024 г.
Всичко за децата на Хю Хефнър

Хю Хефнер

Снимка: Getty images

Хю Хефнър, който почина на 91-годишна възраст през септември 2017 г., има четири деца: дъщеря, на име Кристи, и трима синове - Дейвид, Марстън и Купър Хефнър, които се раждат между 1952 и 1991 г.

Основателят на сп. Playboy се жени за първата си съпруга, която му е състудентка от Северозападния университет Мили Уилямс, през 1949 г. Плод на тяхната любов са Кристи и Дейвид, но двойката се разделя през 1959 г.

През 1989 г Хефнър сключва брак с Кимбърли Конрад, след като се запознават по време на фотосесия две години по-рано. По време на съвместния им живот се появяват Марстън и Купър. През 2010 г. двойката финализира развода си.

Няколко от децата на Хю работят в Playboy Enterprises, като Кристи е назначена за главен изпълнителен директор през 1988 г., а Купър става главен творчески директор през 2016 г. Другите му две деца обаче не са толкова ангажирани с компанията.

През август 2017 г. Купър заяви пред The Hollywood Reporter, че баща му „публично е искал да ръководим организацията заедно“. Що се отнася до брат му Марстън, който първоначално е бил позициониран като очевиден сънаследник, Купър заяви пред изданието: „С напредването на възрастта стана ясно, че това не е неговото“.

Ето още любопитна информация за четирите деца на Хю Хефнър:

Кристин Хефнър

Снимка: Getty images

Кристин Хефнър

Тя е първородното дете на медийния магнат и е родена на 8 ноември 1952 г. От четирите му деца Кристи е единствената дъщеря на Хю. През 1975 г. започва работа в Playboy Enterprises и е назначена за президент на компанията през 1982 г., а през 1988 г. става главен изпълнителен директор.

В интервю за NYT през 1979 г. Хю се изказва високо за работната ѝ етика и засяга спекулациите, че е станала ръководител на компанията като начин да отблъсне феминистките критики към списанието.

„Тя е идеално подходяща, както символично, така и в действителност, за ролята, която играе в компанията, и за ролята, която се надявам да играе в бъдеще“, казва той по онова време.

Кристи направи революция по време на работата си в компанията, като превърна марката в световен гигант и помогна за стартирането на Playboy TV и Playboy.com.

„Мисля, че феминистката опозиция намалява, да ви кажа честно“, каза Кристи пред NYT, докато обясняваше стимула си като ръководител на компанията.

През 2009 г. Кристи се оттегля от поста си в семейната компания. Сега тя е председател на Hatch Beauty - компания, която се занимава със стратегии за създаване на марки и иновации, и е силно ангажирана с благотворителни и политически организации.

Дейвид Хефнър

На 30 август 1955 г. се ражда второто дете на Хю – Дейвид.  Той е най-големият от тримата синове на основателя на Playboy. В сравнение с братята и сестрите си, Дейвид предпочита да живее изцяло извън очите на обществеността. Малко се знае за професионалната му кариера, въпреки че според сведенията е работил като компютърен програмист.

Дейвид не използва фамилията Хефнър - решение, за което Хю казва пред NYT през 1979 г., че не го притеснява. (Кристи и Дейвид приемат името на доведения си баща в ранна възраст, въпреки че Кристи започва да използва Хефнър отново като студентка в колежа).

Въпреки че първият син на Хю рядко се появява в социалните мрежи, през август 2017 г. брат му Марстън публикува в Twitter снимка на Дейвид, който се наслаждава на игра на табла с баща си и сестра си Кристи.

Марстън Хефнър

На 9 април 1990 г. се ражда третото дете на американския издател. Марстън е първото от двете общи деца на Хефнър и Кимбърли Конрад.

Марстън живее в имението на Playboy през първите осем години от живота си, докато не се премества в съседна къща за 7 млн. долара с майка си, когато тя и баща му се разделят след девет години съвместен живот.

По време на интервю за GQ през 2008 г. 18-годишният тогава Марстън разказва за необичайното си възпитание като дете, живеещо в имението на Playboy. „Да виждаш голи хора от време на време е просто начинът на живот, когато израстваш като син на Хю Хефнър“, казва той пред изданието.

Хю споделя пред списанието, че Марстън „се смята за Хеф-младши“. Междувременно Кимбърли възразява, като казва: „Всъщност мисля, че други хора го смятат за Хеф-младши.“

Първоначално предпоследният син на медийния магнат беше позициониран като сънаследник, въпреки че поради известни обстоятелства, свързани с нападението над неговата приятелка през 2012 г., той остана предимно извън общественото полезрение

През юли 2023 г. Марстън стана баща на момче – Форест, от съпругата си Анна Ламбропулос Хефнър. Двамата се женят през август 2022 г. и наскоро отпразнуваха първата си годишнина.

Купър Хефнър

Снимка: Getty images

Купър Хефнър

На 4 септември 1991 г. Хю става баща за последен път. Купър е второто дете на Кимбърли и Хефнър. Когато родителите му се разделят, Купър също се премества в къща за 7 млн. долара, прилежаща към имението Playboy, заедно с майка си и брат си Марстън.

Купър започва да работи за Playboy Enterprises, когато е на 21-годишна възраст и все още учи. През 2015 г. той напуска компанията като наблюдател в борда на директорите поради различия с главния изпълнителен директор, макар че се завръща 18 месеца по-късно през юни 2016 г. До август 2017 г. е назначен за главен творчески директор с планове да ребрандира списанието за своето поколение. По това време той заяви пред THR, че списанието е „философия за свободата“, макар да признава и неговите „лайфстайл компоненти“.

След смъртта на Хю през септември 2017 г. Купър заяви в изявление, че баща му „е живял изключителен и влиятелен живот като медиен и културен пионер“. Той похвали неговия „водещ глас зад някои от най-значимите социални и културни движения на нашето време в защита на свободата на словото, гражданските права и сексуалната свобода“.

През 2022 г. Купър се изказа в защита на баща си в навечерието на документалната поредица Secrets of Playboy, която имаше за цел да разкрие „скритите реалности“ зад империята, ръководена от Хю. Той публикува съобщение в Twitter, в което критикува „неприличните истории“ за баща си, макар че не споменава шоуто или мрежата, която излъчва поредицата.

Купър става баща на дъщеричка – Бетси Роуз, през август 2020 г. от съпругата му, британската актриса Скарлет Бърн. През март 2022 г. на бял свят се появяват и техните дъщери близначки - Мариголд Адел и Блосъм Пърл. „Един много специален повод. Блосъм и Мариголд, мама и татко ви обичат толкова много“, пише Купър в Instagram в чест на първия рожден ден на близначките през март 2023 г.

Елена Николова па материали от People

Още от Новини

По време на Карнавала ще бъде открита и Уличка на Чудесата, специално за най-малките.

Снимка: Център за работа с деца „Габровските Смехоранчета“

За незабравимо детско забавление: Карнавал Габрово 2024 се приближава

Ашли Бенсън и Брандън Дейвис.

Снимка: Getty images

Ашли Бенсън с първи снимки на момиченцето си

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила=

Снимка:Getty images

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила споделиха редки снимки на трите си деца

Кейти Пери. Снимка: Instagram

Дъщерята на Кейти Пери и Орландо Блум снимачната площадка с майка си

Ричард Гиър и Алехандра Силва. Снимка: Instagram

 

 

Ричард Гиър се мести със семейство си в Испания

Коментари

Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари

Най нови

По време на Карнавала ще бъде открита и Уличка на Чудесата, специално за най-малките.

Снимка: Център за работа с деца „Габровските Смехоранчета“

Ашли Бенсън и Брандън Дейвис.

Снимка: Getty images

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила=

Снимка:Getty images

Ниската кръвна захар при кърмачетата е често срещано заболяване, което в повечето случаи не трябва да ви притеснява.

Снимка: Shutterstock

Вижте още

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

Ръст и тегло на бебето до 1 година

Какви са нормите месец по месец и на какво може да се дължат отклоненията от тях

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

9 ранни признака на аутизъм

Главната задача на родителите е да ги разпознаят

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

Ужас: детето има глисти

Как да разпознаем паразитите и какво може да направим

По възраст

Ниската кръвна захар при кърмачетата е често срещано заболяване, което в повечето случаи не трябва да ви притеснява.

Снимка: Shutterstock

Здраве

Ниска кръвна захар при кърмачета

Какви са причините за неонаталната хипогликемия и как най-правилно да реагирате

Снимка: Shutterstock

Здраве

Пирамидата на детското развитие

Месец по месец, обяснена от Станислава Чуринскиене

Кейти Пери. Снимка: Instagram

Заедно

Дъщерята на Кейти Пери и Орландо Блум снимачната площадка с майка си

Дейзи присъства на неделното шоу на Disney Night

Мъж и жена спорят разгорещено. Снимка: Getty

 

Да поговорим

7 причини, поради които връзката завършва с пълно фиаско

Проверете защо това се случва и дали сте обречени на самота

Ричард Гиър и Алехандра Силва. Снимка: Instagram

 

 

Заедно

Ричард Гиър се мести със семейство си в Испания

След дълга кариера в САЩ звездата от "Хубава жена" взе важно решение – ще живеят в Европа

Отворена книга, кафе, люляк. Снимка: Getty

Щастливи мъж и жена. Снимка: Getty

Мнение на специалиста

Защо забравяме да бъдем щастливи

Понякога сами съсипваме живота си, но можем да се отървем от глупавите нагласи и стереотипи

Хремата е изключително често срещана при малки деца.

Снимка: pexels

Здраве

Помощ! Носът на детето отново тече

Има ли решение на проблема с „градинския“ сопол